KUTATÁSINTÉZMÉNYEKMUNKATÁRSAKESEMÉNYEK MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA KÖZPONT ÁLTAL KÉPZETT ISKOLÁKHELYZETKÉPFOTÓK Miskolci Egyetem Miskolci Egyetem

Minőségbiztosítás

 

A Miskolc-Hejőkeresztúri Regionális KIP Módszertani Központ, amely a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán belül kezdte meg működését, kiemelt feladatának tekinti a minőség folyamatos biztosítását mind oktatási, mind  kutatási feladatainak ellátása során.

A Miskolc-Hejőkeresztúri Regionális KIP Módszertani Központban a minőségbiztosításért a központ vezetője a felelős, szorosan együttműködve az egyetem általános rektorhelyettesével.

 

Amit kínálunk

A központ feladata a kutatások mellett a pedagógusképzés és az ország Komplex Instrukciós Programot alkalmazó iskolái munkájának a segítése.

 

Amit el szeretnénk érni

Számunkra az a legfontosabb, hogy minél több közoktatási intézményt hozzásegítsünk a tudásban és szocializáltságban heterogén tanulói csoport sikeres neveléséhez-oktatásához.

 

Jól felszerelt központ a siker érdekében

A központ a Miskolci Egyetem E/7 épületében található.

Világos, barátságos, legújabb technikával felszerelt kellemes környezetet biztosítunk a működéshez, rendezvényekhez, képzéshez.

A központban lehetősége nyílik szakirodalom olvasására és ideális hely a szakmai találkozásra és a beszélgetésre.

 

Örömmel látjuk a központban, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

Minőségbiztosítás 2015

Minőségbiztosítás 2016

K. Nagy Emese: KIP-könyv I-II.